Iohannis nu a mai ieşit la proteste. S-a dus la schi în timpul programului!

10 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Iohannis nu a mai ieşit la proteste. S-a dus la schi în timpul programului!

Deşi era în timpul programului, preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, vineri, la schi în Munţii Şureanu, şeful statului coborând de mai multe ori pe pârtii şi oprindu-se pentru a se fotografia cu turiştii. Iohannis s-a aflat pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu, unde în aceste zile se organizează Serbările Zăpezii.

Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de doi tineri, care au postat imaginea pe rețeaua de socializare Facebook, însoțită de descrierea ”Onoare pentru noi, onoare pentru țară, #rezist”.

Prezenţa şefului statului în plină zi de lucru la schi a fost semnalată şi de oamenii care au protestat la Alba Iulia, cerându-i demisia, relatează hotnews.ro şi ziarulunirea.ro.

Cei aproape 1.000 de protestatari au scandat timp de peste două ore în faţa Prefecturii Alba lozinci la adresa lui Klaus Iohannis printre care şi una cu referire la excursia de relaxare pe care acesta a făcut-o la schi: "Iohannis schiază, Alba protestează!".

Atât la Bucureşti, cât şi în unele oraşe din ţară, protestele împotriva guvernului au continuat pentru a 11-a zi consecutiv. Peste 3.000 de manifestanți, s-au strâns vineri seară în Piața Victoriei din Capitală.

Surse oficiale, citate de ziarulunirea.ro, au confirmat că șeful statului a schiat, vineri, la Șureanu, unde altitudinea maximă este 2.010 metri, zăpada excelentă, vremea rece, iar pârtiile impecabil pregătite.

Nu este pentru prima dată când Klaus Iohannis schiază în județul Alba, mai multe persoane declarând că l-au mai văzut pe președinte în Munții Șureanu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră