Donează pentru Andreea în conturile deschise la Banca Românească pe numele tatălui ei

24 Mar 2021
Donează pentru Andreea în conturile deschise la Banca Românească pe numele tatălui ei

MIHAI ANDI IORDĂCHESCU
RO22BRMA0242019710700038 (LEI)
RO11BRMA0999100074105959 (EURO)

Puterea rugăciunii există. Este arma cea mai puternică cu care ne-a înzestrat bunul Dumnezeu. Rugăciunea pentru aproapele tău este o platoșă împotriva urăciunii acestei lumi, împotriva răului care își face loc printre noi ca un șarpe veninos. Rugăciunea pentru aproapele tău izvorăște dragoste dumnezeiască, care face minuni. Așa s-a întâmplat cu Andreea, care s-a trezit după un somn de moarte de 23 de zile. Lacrimile  și strigătele părinților ei, a surorii ei mai mici, a unei întregi comunități au fost auzite și Dumnezeu s-a milostivit de fetița asta de doar 19 ani. Dumnezeu ne-a dat un semn că este lângă noi și ne ascultă și ne înțelege durerea. Minunile sunt pentru fiecare dintre noi, nu doar pentru cei aflați în suferință. Să ne deschidă sufletele și să găsim  dragostea de a acționa pe mai departe. Dumnezeu A înviat-o din morți pe Andreea, acum e rândul nostru să o ajutăm să învețe din nou să vorbească, să meargă, să trăiască. Acesta este examenul dragostei pe care fiecare dintre noi suntem datori să îl trecem. Aproapele nostru ca noi înșine. Câte războaie nici măcar nu s-ar mai declanșa, câte boli nici măcar nu ar mai exista dacă am deschide robinetul dragostei! Dincolo de orice, Dumnezeu așteaptă de la noi dragostea, care vindecă tot. 
Donați pentru Andreea, eu am donat și mă rog să o pot face din nou. Măcar atât să fac pentru a întoarce puțin din tot binele  și toate darurile primite de la bunul Dumnezeu, pentru toată grija cu care L-a acoperit pe băiatul meu Andrei. 
Săptămâna viitoare este ziua mea și în fiecare an sunt copleșită de cât de mulți oameni îmi urează la mulți ani. Mi-aș dori din suflet ca în acest an fiecare urare să se concretizeze într-o donație pentru Andreea. Dumnezeu lucrează prin oameni și dar din dar se face Rai. 
Zidiți Raiul pe pământ pentru Andreea!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră