O fetiţă din Bulgaria şi-a donat economiile unui spital din Sofia

26 Apr 2020 | scris de A.A.
O fetiţă din Bulgaria şi-a donat economiile unui spital din Sofia

O fetiţă în vârstă de opt ani, care visează să devină medic, a donat Spitalului Şeinovo din Sofia banii primiţi în dar de ziua ei de naştere.

Ţveta a aflat din mass-media că spitalul are nevoie urgentă de mijloace materiale şi a dorit să-şi doneze economiile şi banii primiţi de la rude pentru o cauză nobilă, scrie blitz.bg.

Reprezentanţii unităţii medicale i-au mulţumit fetiţei printr-o postare pe reţeaua de socializare Facebook: „Săptămâna a început cu semne bune. Dorim să vă povestim despre Ţveta, în vârstă de opt ani, care şi-a serbat duminică aniversarea, dar şi onomastica. A venit pe lume în spitalul nostru şi îşi doreşte foarte mult să devină medic. Mama ei ne-a contactat şi ne-a spus că din cauza situaţiei legate de coronavirus, Ţveta nu şi-a putut invita prietenele la ziua ei, însă a aflat că medicii din spital au nevoie de sprijin şi a decis să-şi doneze banii economisiţi şi primiţi în dar de la rude cu ocazia dublei sărbători”, a scris personalul medical, impresionat de gestul micuţei.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră