Actrița Drew Barrymore a donat 1 milion de dolari persoanelor care se luptă cu penuria de alimente

19 Mai 2020 | scris de A.A.
Actrița Drew Barrymore a donat 1 milion de dolari persoanelor care se luptă cu penuria de alimente

Actriţa americană Drew Barrymore s-a asociat cu compania McCormick Spices pentru a dona 1 milion de dolari în beneficiul organizaţiei de caritate No Kid Hungry, informează marţi contactmusic.com, precizează Agerpres.

Donaţia făcută de vedeta americană, în vârstă de 45 de ani, şi McCormick Spices, o companie alimentară specializată în condimente, în beneficiul No Kid Hungry, va fi utilizată pentru ajutorarea persoanelor care se confruntă cu o penurie de alimente pe durata pandemiei de COVID-19.

Drew Barrymore a făcut acest anunţ prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Sunt încântată să mă asociez cu McCormick Spices pentru a dona 1 milion de dolari în beneficiul No Kid Hungry pentru a susţine eforturile uimitoare depuse de această asociaţie în vederea ajutorării în aceste timpuri dificile a celor afectaţi de insecuritatea alimentară".

"Sunt onorată să fac parte din acest proiect! Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut vreodată şi mă simt norocoasă să particip", a adăugat actriţa americană.

Totodată, ea a dezvăluit că se va alătura reprezentanţilor companiei McCormick pentru a participa marţi la un eveniment difuzat în direct pe Instagram, intitulat "Taco Tuesday". Actriţa hollywoodiană şi-a încurajat fanii de pe internet să se conecteze la rândul lor pe această reţea de socializare şi să gătească alături de ea diverse preparate culinare.

Alte stiri din Externe

Ultima oră