Campanie MILLUU: #LocuințePentruMedici

31 Mar 2020 | scris de A.A.
Campanie MILLUU: #LocuințePentruMedici

Prin intermediul site-ului oficial al platformei de închiriere de locuinte Milluu aflăm de lansarea unei campanii extrem de utilă pentru medici: #LocuințePentruMedici cu scopul de a ajuta personalul medical în împiedicarea răspândirii virusului.

”Punem la dispoziția personalului medical și auxiliar, apartamente și garsoniere în apropierea spitalelor. Dorim să-i ajutăm să fie mai aproape de spitalul unde lucrează, dar să îi și protejeze pe cei dragi.

Perioada pentru care vom acoperi chiria este de pâna la 3 luni, cu posibilitatea de prelungire.”

Platforma conține o secțiune în care medicii și personalul medical pot transmite o cerere de un astfel de apartament, de asemenea ei pot solicita să stea mai mulți în aceași locație. Apartamentul pe care reprezentanții Milluu îl vor pune la dispoziție va fi în apropierea spitalului unde își desfășoară activitatea solicitanții.

De asemenea și proprietarii de locuințe sunt invitați să sprijine demersul companiei: 

”Poți face diferența! Închiriază prin Milluu apartamentul tău unui medic din prima linie.

Căutăm apartamente în apropierea spitalelor mari din București. Pentru a ajuta în campanie, te încurajăm să-l listezi la preț redus sau chiar cu chirie 0 pentru a ajuta medicii din linia întâi.

Instalează Milluu și listează apartamentul tău, cu precizarea #LocuințePentruMedici în descriere. În scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei noastre pentru următorii pași.”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră