Oamenii de știință au găsit SECRETUL pierderii în greutate! Află care este cea mai simplă și eficientă metodă de a slăbi

28 Aug 2015
Oamenii de știință au găsit SECRETUL pierderii în greutate! Află care este cea mai simplă și eficientă metodă de a slăbi
Dacă ai probleme cu greutatea, rezultatele unui nou studiu realizat de cercetători de la Universitatea Birmingham ți-ar putea veni în ajutor. Oamenii de știință au descoperit că dacă bei o jumătate de litru de apă înainte de masă ai toate șansele să slăbești, scrie The Independent.
 
Oamenii de știință au monitorizat progresul făcut de 84 de persoane obeze, pe parcursul a 12 săptămâni.
 
S-a observat că adulții supraponderali care au băut apă cu jumătate de oră înainte de principalele mese ale zilei, mic dejun, prânz și cină, au slăbit aproximativ 5 kilograme în două săptămâni.
 
Jumătate dintre pacienți au fost sfătuiți să bea 500 ml de apă înainte de mesele principale, iar celorlalți li s-a spus să își imagineze că au stomacul plin. 
 
Cei din prima categorie au pierdut în medie, cu aproximativ un kilogram mai mult în greutate față de persoanele din cel de-al doilea grup.
 
"Frumusețea acestui studiu este simplitatea. Poți pierde în greutate doar dacă bei jumătate de litru de apă înainte de mesele principale. Dacă mai adaugi un stil de viață sănătos, poți slăbi și mai mult", a declarat Helen Parretti, lector la Universitatea Birmingham.
 
Apa minerală carbogazoasă, băuturile îndulcite și sucurile au fost interzise, participanții consumând doar apă de la robinet. 

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră