Fost expert NASA: Extratereştrii, ascunşi în inelele lui Saturn

19 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Fost expert NASA: Extratereştrii, ascunşi în inelele lui Saturn

Un fost inginer NASA, de la Centrul de Cercetare Ames, susține că există extratereştri în sistemul nostru solar și creează inele în jurul unor planete precum Saturn, relatează foxnews.com.

Dr. Norman Bergrun a susţinut recent că OZN-urile se ascund în inelele lui Saturn. Conform canalului de teorii ale conspirației, SecureTeam10, care a obținut declaraţiile lui Bergrun, navele extraterestre sunt aici de ceva timp. "Navele spațiale străine proliferează în sistemul nostru solar și în jurul acestor planete cu inele", spune Bergrun în filmuleţul difuzat de SecureTeam10.

 

 

Bergrun a menționat, de asemenea, că aeronavele sunt şi pe lângă alte planete cu inele din sistemului solar, inclusiv Jupiter și Uranus.

SecureTeam 10, care are aproape 900.000 de abonați YouTube, prezintă adesea videoclipuri bazate pe teoria conspirației. Organizația se descrie ca "sursa celor mai noi şi bune știri despre OZN-uri, informații despre muşamalizarea unor informaţii din spaţiu și activitatea ciudată care se întâmplă pe și în afara planetei noastre". 

Bergrun este autorul volumului "Ringmakers of Saturn", din 1986. Cartea scoate în evidență faptul că există nave extraterestre în jurul lui Saturn, inclusiv cele care au creat efectiv unele dintre inelele din jurul gigantului de gaze.

 

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră