Van Gaal este ca pisica:are sapte vieti

18 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Van Gaal este ca pisica:are sapte vieti

Si culmea , Wayne Rooney,autorul golului, nu mai inscrisese la Liverpool de 11 ani.A facut-o acum, spre norocul olandezului.

Inaintea meciului, Van Gaal primise un ultimatum de la patronii lui United:daca nu castiga, va fi demis. Si uite asa, Manchester urca pe locul cinci cu 37 de puncte.

Iar Van Gaal supravietuieste, desi United joaca urat, fara orizont si fara, evident, stralucirea echipei lui Fergusson.

La urma urmei, Van Gaal are rezultate bune cu echipele de top:11 puncte in urma a doua victorii cu Liverpool, una cu Totenham, doua egaluri cu Chelsea si City. Este urmata in acest clasament de Arsenal si Liverpool, fiecare cate 9 puncte,Totenham-6 puncte, Chelsea-5 puncte si City cu patru puncte. Paradoxal dar United o da in bara cu echipele mici. Din cele cinci infrangeri inregistrate in acest sezon, trei vin de la Swansea( locul 18 in campionat), Norwich(locul 16) si Bournemouth(locul 15).

Dar United se afla departe de ambitiile pe care i le da propria istorie. De aceea , Van Gaal este atat de contestat iar multa lume cere inlocuirea sa.

Si totusi, olandezul supravietuieste pentru ca el este ca pisica:cade mereu in picioare si dovedetse ca are sapte vieti. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră