Toţi vor ca el să fie extraterestru.Pogba-un biet om de 120 de milioane de euro

21 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Toţi vor ca el să fie extraterestru.Pogba-un biet om de 120 de milioane de euro

Final previzibil:Pogba va juca la Manchester United. Pleacă de la Juventus pentru 120 milioane de euro, cel mai scump transfer din istorie. Merită ataţia bani? Probabil că nu dar e o modă ,la cluburile mari, de a-şi arăta puterea financiară.

Pogba devine astfel un punct de atracţie al echipei lui Mourinhi şi probabil că suporterii se vor chinui să gasească argumente pentru cheltuirea acestor bani.

Pogaba va primi un salariu de 12,5 milioane de euro pe sezon şi să observăm că francezul se reîntoarce triumfal în Anglia. In 2012 juca la United, a prins doar trei meciuri iar Ferguson nu dădea doi bani pe el. Pogba nu arăta nicio perspectivă drept care a fost lăsat sa plece la Juventus. De-abia aici s-a clădit mitul Pogba,nimeni nu a observat cum dar de mai bine de un an toată lumea vorbeste de nebunia marilor cluburi care vor să-l transfere. A încercat Barcelona dar a renunţat în faţa lăcomiei italienilor, s-a retras şi Real,tot din cauza pretenţiilor financiare, Guardiola de la City nu s-a arătat impresionat de cel care declara că vrea sa fie cât Messi si Ronaldo la un loc, iar în cursă a ramas doar Mourinho şi pretentiile celor de la Juventus.

Toata lumea se intreaba:a luat ţeapă United?

Iar Pogba va trebui să demonstreze că merita aceşti bani. De aici şi presiunea psihica uriaşî in conditiile în care toata lumea vrea ca el să fie un extraterestru. Tocmai el, un biet om de 120 de milioane de euro...Alţii o spun.nu el...

Alte stiri din Sport

Ultima oră