Lungul drum al lui Balotelli către eşec. Via Istanbul...

17 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Lungul drum al lui Balotelli către eşec. Via Istanbul...

La 26 de ani, Balotteli îsi încearca norocul în Turcia. Impresarul său a anunţat că negocierile cu Beşiktaă sunt extrem de avansate si nu peste mult timp e convins că italianul va pleca la Istanbul pentru a intra în pregătirile echipei.

Dar mulţi spun că jucatorul lui Liverpool se îndreapta spre un nou eşec. Dupa ce a explodat sub conducerea lui Mourinho,la Inter, toata lumea îl vedea pe Mario ca rivalul lui Messi. Era vremea în care gălăgiosul italian îşi savura gloria. Şi nu neapărat pe terenul de joc.

A urmat transferul la Manchester City-antrenorul Mancini l-a dorit în mod expres- dar viata extrasportiva i-a blocat ascensiunea. A urmat Liverpool unde a fost din nou o mare dezamagire iar anul trecut clubul englez l-a imprumutat la Inter. Eşec şi aici: Balotteli nu-şi mai găseşte locul în echipa.Cele câteva prezenţe in naţionala Italiei sunt de domeniul trecutului. La final de contract, Mario Balotteli îşi caută echipa. Într-un timp au fost discuţii cu Espanyol. N-a ieşit nimic şi acum se vorbeşte de Beşiktas.

De câtiva ani, fotbalul turc este un asiduu colecţionar de vedete care au căzut din Olimp. Iar Istnbulul e ultima halta înaintea retragerii. Cam asta,se pare,îl aşteaptă şi pe italianul despre care se spunea,într-o vreme,ca e rivalul lui Messi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră