Tensiune la Barcelona. Neymar s-a intalnit cu reprezentantii lui Real Madrid

21 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Tensiune la Barcelona. Neymar s-a intalnit cu reprezentantii lui Real Madrid

De altfel exista un precedent daca ne gandim la surprinzatoarea trecere a lui Figo de la clubul catalan la Real Madrid. Zvonurile privind plecarea brqazilianului la echipa lui Perez au fost destul de insistente in ultimele luni dar de fiecare data starul Barcelonei a dezmintit.

 

Iata insa ca o stire din presa spaniola de astazi schimba perspectiva. Saptamana trecuta, la ceremonia de acordare a Balonului de Aur, Neymar s-a intalnit cu trimisii Realului. La intalnire a paticipat jucatorul Barcelonei, tatal sau, care de altfel ii e si impresar, un trimis al clubului madrilen dar si Wagner Ribeiro, un apropriat al lui Florentino Perez.

 

Se relateaza ca Neymar a primit o oferta extrem de tentanta doar sa accepte plecarea de la Barcelona.Acum se speculeaza ca Neymar,prin aceste intalniri cu trimisii Realului, incearca sa obtina din partea Barcelonei avantaje financiare  in conditiile in care negociaza cu clubul catalan prelungirea contractului.

 

Dar la fel de bine poate ca are intentia de a pleca tinad cont ca marea vedeta a Barcelonei este Messi, in jurul caruia se “incheaga” intreaga echipa iar brazilianul si-ar dori ca el sa fie cel mai important jucator.

 

Cert este ca fanii catalanilor inteleg ca brazilianul ia in calcul plecarea,nu oriunde ci chiar la Real Madrid.

Alte stiri din Sport

Ultima oră