Sindromul Halep:Ar putea sa fie o mare campioana dar nu este

19 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Sindromul Halep:Ar putea sa fie o mare campioana dar nu este

Prognoza ziaristilor americani s-a dovedit a fi doar o gluma. Romanca a fost eliminata ,fara drept de apel, chiar in primul tur de o chinezoaica de 27 de ani. Si care ,pana acum, trecuse prin WTA ca o ilustra necunoscuta.Infrangerea Simonei este rusinoasa si arata ca romanca nu are taria de caracter de a contracara momentele tensionate din cariera ei. Halep sufera de sindromul “ar putea sa fie o mare campioana dar nu este”. Prezentata ca una din marile favorite ale turneului dar si ca urmasa a Serenei Williams, Halep a clacat lamentabil. Simona este stralucitoare cand porneste cu sansa a doua dar nu are deloc siguranta si taria unui lider.

Acest moment de blocaj a aparut de mai multe ori in cariera sa dar eliminarea de la Australian Open pare sa fie un soc greu de suportat.” Ma simt pierduta pe teren,sunt cu moralul la pamant” a declarat Halep la finalul meciului.

In schimb, adversara sa, Shuai Zang a izbucnit in plins.De fericire ca,dupa dupa o cariera mediocra,a eliminat-o de la un Grand Slam pe numarul doi mondial.Chinezoaica si-a trait,astfel, momentul ei de celebritate.

Alte stiri din Sport

Ultima oră