Magica legătura dintre fani şi idolul lor. De la "Ruşine Leo" la "Nu pleca Messi

27 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Magica legătura dintre fani şi idolul lor. De la

Emoţii şi discutii aprinse în Argentina: înfrangerea din meciul cu Chile se transformă în “se retrage Messi de la nationala”.

Noaptea trecută a avut loc finala Copa America,reeditarea confruntării de anul trecut:Argentian -Chile. Ca şi atunci, şi in această finală Chile s-a impus la penalty-uri dupa ce scorul, dupa timpul regulamentar şi prelungiri ,a fost 0-0.

Şocat de de aceasta noua finala pierduta, cu ochii în lacrimi,Messi a anunţat că se retrage de la naţională”E mai bine si pentru echipa,si pentru mine” a spus jucătorul. Joia trecuta,când a împlinit 29 de ani, starul Barcelonei declarase:” Voi mai juca mulţi ani pentru Argentina şi pentru Barcelona”.

Iata că deziluzia din finala cu Chile l-a făcut pe jucătorul Barcelonei să ia decizia să plece. De altfel presa mai scrie că alţi 6 jucatori ai Argentinei- Aguerro, Mascherano, Higuain, printre alţii- vor anunţa că se retrag de la naţională.

Cum fanii echipei naţionale speră că Argentina să caştige Mondialele din Rusia decizia lui Messi e considerată o tragedie.

Dacă dupa meci cotidianul argentinian Ole scria “Ruşine Leo” imediat dupa anunţul retragerii a lansat o campanie online intitulată “Nu pleca Leo”.

Într-adevăr, magică e legătura între suporteri şi idolul lor...

Alte stiri din Sport

Ultima oră