PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Busquets

08 Feb 2016 | scris de Gheorghe Voicu
PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Busquets

Mai puţin vizibil într-o coregrafie fotbalistică în care strălucesc Messi,Neymar si Suarez, Busquets este elementul decisiv în blocarea atacurilor echipei adverse. Poate de aceea , Manchester United încearcă de trei ani sa-l transfere dar oficialii catalani l-au declarat de fiecare data ca fiind netransferabil.

 

Iata însa că Paris Saint Germainn pluseaza cu o oferta greu de refuzat :100 de milioane de euro. În nebunia transferurilor pe sume tot mai mari,această suma pe care şeicii de la PSG sunt dispuşi să o arunce în joc arată că lumea fotbalului dă senzatia că a scăpat de sub orice control al bunului simţ.

 

Oricât de bun ar fi jucătorul catalan, e greu de înteles care-i raţionamentul acestei oferte. Busquets câştigă acum la Barcelona 10 milioane de euro pe sezon şi probabil că PSG îi oferă şi un salariu pe măsura.Şi cum jucătorul Barcelonei dă semne că ar dori mărirea salariului n-ar fi exclus ca până la urma să fie sedus de generozitatea şeicilor.

 

După banii aruncaţi în transferuri de City, United şi Real iată că si PSG îşi doreşte să-şi facă o echipă care să aspire la câştigarea Ligii Campionilor.

Alte stiri din Sport

Ultima oră