Perechea Hanescu/Cornea-învinsa în primul tur la BRD Nastase Ţiriac Trophy

18 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Perechea Hanescu/Cornea-învinsa în primul tur la BRD Nastase Ţiriac Trophy

Perechea Hanescu/Vlad Cornea a fost invinsa de cuplul american Butorac/Lipski in runda inaugurala a probei de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy.Americanii au castigat cu 6-2,6-3,scrie agerpres.ro.

''Veteranul'' Victor Hănescu (34 ani) și tânărul Victor Vlad Cornea (22 ani), beneficiarii unui wildcard, au cedat după 62 de minute, ratând două mingi de break în finalul meciului.
În sferturi, Butorac și Lipsky vor înfrunta câștigătorii din meciul care îi opune pe câștigătorii de anul trecut, Adrian Ungur și Marius Copil (wildcard), și cuplul Chris Guccione (Australia)/Andre Sa (Brazilia).
Horia Tecău și Florin Mergea sunt principalii favoriți în proba de dublu. Tecău și Mergea, care fac pereche pentru prima oară după mult timp în circuitul ATP (excluzând partidele din Cupa Davis, n. red.), vor juca în primul tur cu cuplul neozeelandez Marcus Daniell/Artem Sitak. Interesant este că Tecău a câștigat primul său titlu ATP avându-l ca partener pe Marcus Daniell, în 2010, la Auckland.
Horia Tecău deține un record insolit la dublu, trei victorii la București cu trei parteneri diferiți, în 2012 alături de suedezul Robert Lindstedt, în 2013 alături de belarusul Max Mirnîi, iar în 2014 alături de olandezul Jean-Julien Rojer.
În alt meci de dublu, favoriții numărul patru, Jonathan Erlich (Israel)/Colin Fleming (Marea Britanie), au trecut de perechea Robin Haase (Olanda)/Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan) cu 6-7 (3), 7-6 (7), 10-

Alte stiri din Sport

Ultima oră