De ce este Messi cel mai norocos fotbalist din lume

25 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
De ce este Messi cel mai norocos fotbalist din lume

De ce s-a facut Messi blond ? Pentru că vrea să-si schimbe norocul. N-a fost argentinianul un tip norocos până acum? Sigur că a fost dar ceva semne rău prevestitoare l-au cam pus pe gânduri. Ratarea finalei Copa America-o prostie, o înfrangere e o regula de aur a carierei unui fotbalist-dar şi condamnarea,chiar cu suspendare, în procesul intentat de fiscul spaniol au facut ca ultimile luni să fie de coşmar pentru starul argentinian.

Si totusi, Messi trece printr-o perioadă dificila. Presiunea psihica uriaşă la care este supus în poziţia sa de -probabil, ca în reclamă-cel mai bun jucator din lume. Şi asta se intîmplă cam de 10 ani şi evident că înceapă să apară efecte pe care nu le mai poate ţine sub control. Iar povestea cu fiscul a fost o lovitură greu de suportat.

 

Un Messi blond si mereu zambitor în fotografiile din cantonamentul Barcelonei e doar un bluff:şocul coşmarului provocat de condamnare încă există. Iar argentinianul intuieste că singurul remediu îl reprezinta revenirea pe terenul de fotbal. E singurul jucator care vrea să joace tot timpul, nu acceptă strategia marilor cluburi de a-şi menaja vedetele în meciurile mai puţin importante, nu vrea să piarda niciun minut dintr-o carieră care nu va dura la nesfarşit. Din acest motiv a şi venit din vacanţă cu 10 zile mai devreme...

 

Îşi schimbă Messi norocul? Nu e nevoie,talentul îl face cel mai norocos fotbalist al lumii. Iar jocul, pe un stadion plin de spectatori, îl lecuieşte de orice durere venită din realitate de dincolo de teren.

Iata de ce s-ar putea să vedem în noul sezon un Messi extraterestru aşa cum nu l-am mai văzut vreodată...

Alte stiri din Sport

Ultima oră