Curiozitate Euro. Echipa care nu a câştigat elimină echipa care nu a pierdut

01 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Curiozitate Euro. Echipa care nu a câştigat elimină echipa care nu a pierdut

Portugalia e prima echipă care se califică in semifinalele actualei ediţii a Campionatului European de Fotbal. A eliminat Polonia la penalty-uri şi urmează să întâlnească învingatoarea meciului Belgia-Ţara Galilor.Meciul,încrancenat pe alocuri , a excelat la un singur capitol:cel al mediocrităţii.

Polonia a arătat determinare dar e lipsită şi de cele mai elementare virtuţi tehnice. În schimb ,Portugalia a plictist prin lipsa oricărei idei tactice iar Ronaldo s-a remarcat prin doua lufturi de antologie-şi era singur cu portarul în 3-4 metri. Golurile au fost inscrise de Lewandovski(min.2) şi Renato Sanches(min.33). Cum Sanches este şi el transferat la Bayern din aceasta vară clubul bavarez a transmis pe Twitter mesajulŞ Bayern Munchen -Bayern Munchen 1-1( Şi asta deoarece şi Lewandowski,se ştie, joacă la echipa din Munchen).

Acest meci scoate în evidenta alta curiozitate: Portugalia nu a caştigat niciun meci în timpul regulamentar de joc dar se califică in semifinale iar Polonia,deşi nu a pierdut niciun meci in cele 90 de minute respectiv 120, pleacă acasa. Alta curiozitate: Polonia nu a fost condusa pe tabela de marcaj niciun minut la această competiţie.

Concluzie: a fost un meci al echipelor mediocre.

Alte stiri din Sport

Ultima oră