Mourinho nu mai este un Special. Trei înfrângeri pentru United

19 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Mourinho nu mai este un Special. Trei înfrângeri pentru United

Apune steaua lui Mourinho? Manchester United a suferit a treia înfrangere într-o singura săptamana-cu City, Fejernood şi Watford-iar în Premier League ocupă locul 7.

United pare sa nu iasă din eclipsa prelungită din perioada mandatului lui Van Gaal, Pogaba nu justifică prin nimic cele 100 de milioane de euro date pentru transfer, Ibra rămâne un jucător spectaculos dar nu de anvergura unuia capabil să decida un meci pe când ceilalţi nu reuşesc să ajungă la acea intensitate care să ducă la victorie. Iar ceea ce surprinde cel mai neplacut este incapacitatea portughezului de a imagina acele scheme tactice capabile să pună adversarul în inferioritate.

Mai mult, adversarul, cel puţin în viziunea mediei britanice, adică Pep Guardiola, a avut un start fulminant , cu victorii categorice şi deja toată lumea vorbeste de un City imperial, ce nu poate fi comparat cu jalnica United a lui Mourinho.

Antrenorul de pe Old Trafford pare depăşit de situaţie şi iată ca seria proastă începută cu Chelsea, de unde a fost demis, continuă şi aici unde visurile de la începutul competitiei s-au prabuşit într-o singură săptămână.

Evident că lucrurile se pot schimba, competiţia e abia la început dar ceea ce-i demoralizează pe fanii lui Manchester United este impresia tot mai acută că echipa nu are un antrenor adevărat. Chiar dacă pe el îl cheamă Mourinho despre care se spune că este un Special.

Alte stiri din Sport

Ultima oră