Învingătoarea Simonei Halep merge în semifinale. Are un set în plus cîştigat

27 Oct 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Învingătoarea Simonei Halep merge în semifinale. Are un set în plus cîştigat

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber a învins-o pe americanca Madison Keys în două seturi, 6-3, 6-3, joi, în ultimul lor meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor, rezultat în urma căruia Dominika Cibulkova (Slovacia) s-a calificat în semifinalele competiției de la Singapore,scrie agerpres.ro.

Kerber, liderul mondial și principala favorită la WTA Finals, care era deja calificată în semifinale înaintea ultimului meci, a învins-o pe Keys după o oră și un minut. Americanca, locul 7 în ierarhia WTA, a fost debutantă la Turneul Campioanelor, fiind a șasea favorită.


Pentru a accede în semifinale la Turneul Campioanelor, Cibulkova avea nevoie ca Angellique Kerber s-o învingă în două seturi pe Keys, condiție care a fost îndeplinită.
În cursul zilei de joi, românca Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după ce a fost învinsă de Cibulkova cu 6-3, 7-6 (5).


Halep, a treia favorită a competiției și numărul patru mondial, părăsește acest turneu după faza grupelor pentru al doilea an consecutiv, după ce în 2014 a jucat finala cu Serena Williams.
Kerber a câștigat grupa, având trei victorii din tot atâtea meciuri. Cibulkova a încheiat pe locul 2, având o victorie și două înfrângeri (setaveraj 3-4). Halep și Keys au și ele câte o victorie și două înfrângere (setaveraj 2-4), românca având un pasiv mai mic la numărul de ghemuri.

Alte stiri din Sport

Ultima oră