Guardiola câştigă războiul mediatic cu Mourinho. Special One antrenează la City

16 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Guardiola câştigă războiul mediatic cu Mourinho. Special One antrenează la City

Zile tot mai negre pentru Mourinho:după înfrangerea suferită în faţa lui City,chiar pe Old Trafford, iată că United a pierdut la Roterdam, în fata lui Feyernood, o echipă modesta ,departe de gloria de altădată.

Există această “indisponibilitate”a cluburilor din Anglia faţa de UEFA League, considerată o competiţie de mâna a doua şi fără nicio atractivitate iar Mourinho declara că rolul său este acela de a-şi motiva jucătorii pentru,totuşi, o competiţie europeană. Dar pe de altă parte, în meciul de la Rotterdam, Manchester United a arătat ca o echipă dezarticulată şi deloc motivată.

Lucru îngrijorător dacă ne gândim la ambiţiile uriaşe ale noii echipe tehnice care manageriază evoluţia unui United ce nu reuseste deloc să convingă.

Dar cea mai mare lovitura a primit-o din partea lui Guardiola,”inamicul său mediatic”,presa din Anglia,rea şi tabloidizată, alimentand o rivalitate care,în esenta, nu are acea anvergură pe care o sugerează paginile ziarelor.

Guardiola a avut un început stalucitor în Premier League, City a câstigat făra probleme meciurile-inclusiv cel cu United- iar in Liga Campionilor a zdrobit Borussia Gladbach cu 4-0, într-o dispută în care, minute în sir, adversarii nu reuşeau să atingă mingea.

Evident că atentia media se concentreză pe catalan care, cu o modestie bine jucată,îşi savureaza succesul. Dincolo, ambiţiosul portughez,simte că a intrat într-o poveste care-i scapă de sub control-totuşi, a pierdut cu o echipă modesta iar patronii clubului deja dau semne de nemultumire...

 

Iar în media tot mai multă lume este de acord că Guardiola un antrenor mai bun decît portughez, că Special One antrenează la City...

Alte stiri din Sport

Ultima oră