Galca isi cauta norocul pe Camp Nou

06 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Galca isi cauta norocul pe Camp Nou

Performanta de sambata din meciul de campionat e de remarcat si prin faptul ca Espanyol a aratat o pozitionate tactica in teren care a reusit sa blocheze forta de atac a Barcelonei. Si,demn de retinut, toata lumea a subliniat ca noul antrenor are viziune si intuitie,ceea ce nu e putin lucru. Nu trebuie uitat,totusi, ca Barcelona a abordat destul de lejer meciul iar Enrique nu se astepta la aceasta schimbare,in bine, a celor de la Espanyol. De aceea ,e de asteptat ca diseara ca Barcelona sa joace mai aplicat si mult mai eficient. Si Galca intuieste acest pericol drept care declara ca e foarte greu ca echipa sa reuseasca acel 0-0 obtinut in confruntarea din campionat. De aceea a schimbat formula de joc cu accent pe aparare si doar cu un singur jucator in pozitii mai avansate.

Un rezultat bun obtinut pe Camp Nou ar reprezenta un impuls extraordinar pentru antrenorul roman care viseaza sa faca o buna impresie in cel mai puternic campionat din lume. Meciul din aceasta sera se disputa in cadrul Cupei Regelui iar returul se va disputa saptamana viitoare. Probabil ca Barcelona se va califica mai departe dar pentru Galca important este ca probaila eliminare sa fie cat mai “stransa”.

Cat despre Barcelona ea ii va avea in teren pe Arda Turan si Aleix Vidal, cei doi primind drept de joc doar acum doua zile. Si toata lumea vrea sa vada cum se incadreaza Turan in sistemul de joc si in locul cui va fi folosit. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră