Efectul Ramsey. A dat gol celor de la Sunderland, a murit David Bowie

13 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Efectul Ramsey. A dat gol celor de la Sunderland, a murit David Bowie


Dar englezul nostru este, fara voie, protagonistul unei “legende” care inspaimanta pe toata lumea: de cate ori inscrie un gol, moare cate o celebritate in cel mult 3 zile.
Povestea noastra incepe pe 1 mai 2011 cand golul inscris de Ramsey celor de la Manchester United a dus la disparitia lui Bin Laden.
Urmeaza Steve Jobs care moare pe pe 5 noiembrie 2011, dar asta numai dupa ce Ramsey inscrie in poarta celor celor de la Totenham.
Urmatoarea pe lista a fost Whitney Houston care,dupa ce Ramsey le da gol celor de la Sunderland, moare in conditii misterioase la Los Angeles-12 februarie 2012.
Lista tunarului Ramsey este impresionanta pentru ca pe ea apar Muammar Gaddafi(efect mortal al golului inscris celor de la Olympique Marseille),Paul Walker(sut si gol in poarta echipei din Cardiff dupa care actorul se da peste cap cu masina) iar de aceasta “cutuma” a activitatii fotbalistice a lui Ramsay nu scapa Robin Williams, mai ales ca fotbalistul de Arsenal le-a inscris un gol superb celor de la Manchester City.La fel a disparut si Kim-Jong-il.
Iata ca pofta de gol a fotbalistului de la Arsenal nu l-a iertat nici pe David Bowie. Tunarul a inscris duminica impotriva celor de la Sunderland, luni a decedat legendarul muzician.
Acum nu trebuie sa luam in serios acest “blestem” dar coincidentele ,in cazul Ramsey, spun o poveste care uimeste si infioara,chiar daca e atat de gogonata. Drept care ne minunam si ne gandim ca Ramsey mai are ani buni de jucat. Si,evident, are o mare pofta de a da cat mai multe goluri.

Alte stiri din Sport

Ultima oră