Dilema lui Neymar:Ronaldinho sau Messi?

29 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Dilema lui Neymar:Ronaldinho sau Messi?

Mai mult, Realul încearcă să-l aducă la Madrid iar Perez a înţeles că trebuie evitată o nouă eră a Barcelonei în care un jucător de excepţie poate face un club să domine lumea fotbalului-cum face Messi cu echipa catalană.

 

Iar Neymar are toate datele de a repeta performantele argentinianului. Nu încă, spune brazilianul Edmilson, fost jucător al Barcelonei. Neymar aminteşte de Ronaldinho,”mereu vesel si fericit” , cu o tehnică uluitoare.Dar, mai spune Edmilson, ce model şi-a ales Neymar, pe Messi sau Ronaldinho?

Fabulosul Ronnie, chiar la Barcelona fiind, şi-a făcut praf cariera printr-o viaţa extrasportivă pe care nimeni nu a mai putut să o ţină sub control.

De aceea ,remarcă Edmilson, Neymar trebuie să aleaga dacă vrea să fie un nou Ronaldinho sau să îl ia ca model pe colegul său Messi.

Argentinianul domină lumea fotbalului de 10 ani, o perioadă incredibilă pentru un jucător la un asemenea nivel. Messi a avut o singură preocupare, fotbalul şi performanţa,aşa cum niciun alt jucător a mai avut.

Cat despre plecarea lui Neymar la Real Madrid, Edmilson crede că într-o asemenea variantă, povestea de succes a brazilianului s-ar rupe.

Alte stiri din Sport

Ultima oră