Cele 15 minute de glorie. Toată lumea îl vrea pe Lewandowski

28 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cele 15 minute de glorie. Toată lumea îl vrea pe Lewandowski

Iar bavarezii doresc sa-l vandă pentru că de mult nu au mai avut un jucator care le poate aduce 100 de milioane de euro. Lewandowski şi-ar dori să ajungă la Real Madrid, e un vis pentru orice jucător să joace la legendarul club. În presă a şi transpirat informaţia că Real ar da pe el 99 de milioane de euro. De ce 99? O chestie de contabilitate şi de impozite. Dar Real asteaptă să vadă dacă sancţiunea FIFA de interzicere a transferurilor rămane în picioare ca să ia o decizie finală.

 

Nici şeicii de la PSG nu sunt mai prejos şi au oferit 100 de milioane de euro. În horă intră şi Manchester City care, dacă Guardiola va veni la echipă, îl doreşte neapărat pe polonez. Şi Lewa ar fi încantat să lucreze în continuare cu antrenorul catalan care l-a ajutat la Bayern să devină explozivul jucator de astăzi.

Iar lista celor care-l doresc pe atacantul polonez continuă cu doua cluburi aflate in cădere libera:Manchester United ăi Chelsea.

Ce va face Lewandowski? Va trebui sa aleagă cu grijă cat timp îşi trăieste “cele 15 minute de glorie”.Şi ele trec repede...

Alte stiri din Sport

Ultima oră