Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, resuscitat pe stadion. Este internat la Spitalul Floreasca

21 Iul 2019 | scris de A.V.
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, resuscitat pe stadion. Este internat la Spitalul Floreasca

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă, informează AGERPRES.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

Meciul s-a reluat de la scorul de 0-0 după ce a plecat ambulanţa.

 

UPDATE

Conform unor informații de ultim moment de la Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca, unde a fost transportat antrenorul, starea lui Neagoe s-a ameliorat, s-a depășit faza critică, acesta este conștient și cooperant. Resuscitarea făcută prompt a reușit, scrie gsp.ro.

Neagoe nu mai este ventilat și urmează să fie supus unor investigații amănunțite. Probabil că va trebui să i se monteze un stent. Primul diagnostic este tulburare gravă de ritm cardiac. Neagoe rămâne sub supraveghere medicală strictă. 

UPDATE

Team managerul echipei de fotbal Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, duminică seara, pentru postul Digi Sport, că antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit o sincopă în timpul partidei cu Universitatea Craiova, este la spital şi se simte mai bine, scrie AGERPRES.

"Am înţeles că se simte bine. După terminarea meciului vom merge toţi la spital şi să îl luăm acasă, pentru că asta e cel mai important. Fotbalul e un joc, un sport în care trebuie să te simţi bine şi atât. Mai departe, lucruri de alt gen, nu îşi au locul pe terenul de fotbal", a afirmat Dănciulescu în pauza partidei.

Alte stiri din Sport

Ultima oră