Confesiunile Simonei Halep, despre lipsa unui antrenor

08 Mar 2019 | scris de A.V.
Confesiunile Simonei Halep, despre lipsa unui antrenor

Jucătoarea Simona Halep, numărul doi WTA, a declarat că în aceste zile nu negociază cu niciun antrenor şi că îi lipseşte “vocea” de lângă ea, relatează site-ul WTA.

Ea a povestit şi un episod de la Dubai, pentru a arăta că există şi avantaje în faptul că nu are antrenor.

“Vă voi spune o poveste pentru că este amuzantă. La Dubai, înaintea meciului cu Ţurenko, eram foarte obosită. Noaptea nu dormisem prea bine. M-am trezit la ora 08.00 şi eram terminată. Am schimbat alarma şi le-am trimis mesaj băieţilor că ne vom întâlni la 10.30 pentru micul dejun. Aşa că am dormit încă două ore, m-am îmbrăcat pentru meci, am luat micul dejun şi m-am dus direct la meci. Dacă aş fi avut antrenor, ar fi fost imposibil să fac asta. Atunci le-am spus băieţilor că uneori este bine fără antrenor”, a spus Halep râzând.

“Deocamdată nu discut cu nimeni. Mă relaxez. Nu ştiu ce va fi, dar nu negociez cu nimeni. Îmi lipseşte vocea de lângă mine, îmi lipsesc sfaturile. Îmi lipseşte faptul că este mereu cineva alături pentru a da sfaturi. Dar restul este la fel. Sunt o profesionistă şi încerc să fac totul cum trebuie chiar dacă nu am antrenor”, a spus Halep.

Simona Halep a menţionat că toate meciurile jucate de ea în acest an şi pierdute au fost echilibrate şi la un nivel bun.

“Mă simt bine şi nu reţin lucruri negative din meciurile pierdute. M-am simţit bine, chiar şi la începutul anului, la Melbourne. Dar am simţit că nu aveam destule meciuri jucate înainte. Am în continuare acel sentiment, că am nevoie de mai multe meciuri oficiale, dar mă simt bine. Simt că sunt la nivelul dorit şi sunt încrezătoare. Sunt sănătoasă şi încrezătoare pentru că am jucat bine la Dubai şi la Doha. Aşa că sunt fericită”, a afirmat fostul lider WTA.

Jucătoarea română de tenis candidează, alături de Caroline Garcia (Franţa), Sofia Kenin (SUA), Elina Svitolina (Ucraina) şi Donna Vekic (Croaţia), la titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie în circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA.

Halep figurează în această anchetă, realizată pe site-ul circuitului WTA cu o fază din meciul cu Eugenie Bouchard, din turul secund la Dubai, încheiată cu un passing shot, după un smash al adversarei, la scorul de 7-6, 1-0 şi avantaj pentru româncă. Halep a câştigat meciul cu 7-6 (7-4), 6-4.

Alte stiri din Sport

Ultima oră