La Palatul Ghica începe VEG FEST

06 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
La Palatul Ghica începe VEG FEST

În perioada 6 -12 iunie, Do Good Academy și Asociația Vegetarienilor din România organizează VEG FEST 2016 - a doua ediție a evenimentului dedicat publicului interesat de un stil de viaţă sănătos.

Săptămâna vegetarienilor se va încheia la Palatul Ghica Tei din Bucureşti în weekend-ul (11 – 12 iunie) cu activităţi expoziţionale dedicate, workshop-uri, clase de Yoga, conferințe susținute de specialisti. Invitată specială a acestui eveniment este Mimi Kirk - speaker internațional, coach, chef raw vegan, avocat al vieții sănătoase și longevității.

 

Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei, unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing - detox pentru corp, minte și spirit din România.

 

În cadrul conferinței, Mimi Kirk va împărtăși cu cei prezenți despre modul în care alimentaţia poate fi folosită atât în vindecarea afecțiunilor medicale, cât și în încetinirea procesului de îmbătrânire – ea însăşi, la cei 77 de ani ai săi, arătând impecabil! Ne va vorbi despre secretele stilului de viață pe care ea l-a adoptat și care pot fi integrate în obiceiurile noastre zilnice şi despre legătura dintre trup şi minte şi felul în care mintea noastră poate influenţa mecanismele corpului uman.

 

Conferințele VEG FEST

După conferinţa lui Mimi Kirk, pe 11 și 12 iunie, în cadrul VEG FEST, vor susţine conferințe speakeri români cu notorietate: Andrei Roşu, Călin Cyfer, Florentina Gionea, Mihaela Stroe, Emese Magdas, Manuela Costea, Alec Blenche, Ionuț Costin, Gabriela Nedelea.

 

În timp ce în sala de conferințe se dezbat subiecte intersante, în gradina Palatului Ghica antrenorii Ștefan Nicolaescu și Denis Dochiu vor avea și sâmbătă și duminică două clase de Yoga cu “Introducere în Pranayama” și “Power Yoga” iar sâmbătă de la ora 13:30 cei de la Solisis centrul de dezvoltare personală și spirituală ne vor explica cum “Hrana este energie” în aceeasi atmosfera relaxată din gradina Palatului Ghica.

 

La adresa www.dogoodacademy.ro puteți să vă rezervați locul la speakerul preferat. Atenție, locurile sunt limitate, iar accesul la conferințe este gratuit, dar cu înscrirere în prealabil.

Biletele la Conferinta lui Mimi Kirk se pot rezerva pe www.dogoodacademy.ro, Eventim.ro si IaBilet.ro în restaurantele Sara Green, Rawdia, Rawyal la pretul de 120 de lei.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră