Un condiment miraculos te vindecă de 100 de boli. Află despre ce este vorba

29 Sep 2015
Un condiment miraculos te vindecă de 100 de boli. Află despre ce este vorba
 Această legumă folosită drept condiment pe tot globul poate contribui la distrugerea celulelor canceroase din prostată, plămâni, pancreas şi poate opri un atac de cord în maxim 30 de secunde. Gustul său usturător şi picant face ca acest condiment să nu fie tolerat de foarte mulţi oameni, însă beneficiile acestuia asupra sănătăţii sunt incredibile.

Capsaicina, cea care dă iuțeala și... picanteria lui, este o substanţă foarte eficientă în prevenirea şi tratarea multor boli.

Efectele miraculoase ale acestui ingredient se regăsesc şi la nivelul sistemului circulator, acesta alimentând elementele vitale din structura celulară a capilarelor, venelor, arterelor şi echilibrând tensiunea arterială.

Citește și Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară.

Dacă aveţi febră, adaugaţi-l în mâncare. Ingredientul picant vă va face să transpiraţi, accelerând circulatia sângelui.

Are un conţinut ridicat de betacaroten sau provitamina A și numai două linguriţe din acest ingredient, pisat, vă pot ajuta să ameliorați sau să tratați aproape 100 de boli. 

Află despre ce ingredient este vorba și rețetele care îl fac deosebit de util în tratarea diferitelor boli: ...............................................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră