Medicul Claudiu Turculeţ revine la conducerea Spitalului Floreasca

07 Sep 2016 | scris de Magda Marincovici
Medicul Claudiu Turculeţ revine la conducerea Spitalului  Floreasca

“Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire a conf. dr. Claudiu Ştefan Turculeţ în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Domnul Turculeţ este medic primar chirurg şi a mai condus această unitate spitalicească între anii 2006 şi 2009. Interimatul va fi asigurat de doctorul Turculeţ până la organizarea concursului pentru funcţia de manager”, precizează MS.

Ministrul Vlad Voiculescu îşi exprimă încrederea că managementul celui mai mare spital de urgenţă din ţară va fi asigurat în condiţii care să sublinieze importanţa strategică a acestei unităţi.

Sorin Păun,fostul  managerl interimar al Spitalului Floreasca, şi-a înaintat demisia în data de 31 august, după discuţiile cu ministrul Sănătăţii.

După acele evenimente, ministrul Vlad Voiculescu a anunţat că, în cel mai scurt timp, va fi numit un nou manager interimar, care să asigure buna funcţionare a acestui spital, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului, cel târziu în luna octombrie.

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră