Platforma de programare la vaccinare s-a schimbat: românii pot vedea câte persoane sunt în fața lor pe lista de așteptare

16 Apr 2021 | scris de A.V.
Platforma de programare la vaccinare s-a schimbat: românii pot vedea câte persoane sunt în fața lor pe lista de așteptare

După ultima optimizare a platformei de programare, începând de joi, românii pot vedea poziția în lista de așteptare și capacitatea de vaccinare a centrelor, a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea contra Covid-19.

Conform CNCAV, joi seară erau circa 97.000 de locuri disponibile pentru programarea la vaccinare, scrie rfi.ro.

De asemenea, 80.056 de persoane au fost imunizate în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 2.471.779, dintre care 1.527.201 sunt imunizate complet, cu ambele doze.

În plus, reamintim că vaccinarea cu serul AstraZeneca se poate face fără înscriere pe lista de așteptare și fără programare, începând de vineri, în centrele care au locuri disponibile.

Ce trebuie să știe cei care vor să se vaccineze cu AstraZeneca:

-Să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare.

-Să meargă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate.

-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului.

-Să se asigure că nu au simptome asociate infectării cu coronavirus.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră