Marica ar fi vrut sa fie anuntat personal de neconvocare. Tanase e mai resemnat

28 Aug 2015
Marica ar fi vrut sa fie anuntat personal de neconvocare. Tanase e mai resemnat
Marica si Tanase nu au fost convocati in lotul national de fotbal pentru meciurile cu Ungaria si Grecia.

Tanase pare resemnat si-si da seama ca e greu sa fii convocat cand joci tocmai in China.”Eu o sa ma gandesc in continuare la nationala desi sunt constient ca o sa fie mai greuca sa ma cheme din China” a declarat fostul stelist la Digi.Tanase joaca la echipa chineza Tianjin.

In schimb, Marica a fost destul de nemultumit ca a aflat din presa de neconvocare. Ar. fi preferat, scrie el pe Facebook, sa fie anuntat personal.
“Dragi prieteni. Așa cum știți deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria și Grecia. Va mulțumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceți discuții inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa națională are nevoie de liniște, de susținere.

O singură observație am, mi-aș fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al staff-ului tehnic, nu din presă. Poate e o perioada aglomerata, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o forma de respect.

Le țin pumnii strânși băieților în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O sa fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, și o sa strig din fața televizorului până o sa ma auziți pe gazon : Hai românii mei! HAI ROMÂNIA!!! “ a scris Marica pe Facebook.

Romanul joaca la clubul turc Konyaspor dar isi cauta echipa pentru ca din cauza unor neintelegeri, ar vrea sa plece. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră