Vontouring, remodelarea vaginului cu ultrasunete

24 Iul 2015
Vontouring, remodelarea vaginului cu ultrasunete
 A remodela vaginul. Este principiul Vontouring, un nou concept practicat în SUA, care provoacă nelinişti întemeiate. Se pare că femeia e făcută să nu fie mulţumită de ea. Totul timpul trebuie să camufleze sau să corecteze ceva la corpul cu care a fost dăruită. Motiv pentru care multe femei nu stau pe gânduri atunci când trebuie să mai retuşeze ceva cu ajutorul medicinei şi a chirurgiei estetice. Evident nu avea cum să scape vaginul din suita acestor corecţii. Dovadă labioplastia, intervenţie chirurgicală constând în reducerea labiilor mici.

La modă este o altă tehnică, non-invazivă, dar periculoasă. Se numeşte „vontouring”, adică remodelarea vaginulu, obţinerea unui nou contur. Acest procedeu se numeşte, în realitate, Intima Protege şi are ca scop corijarea aspectului exterior al vaginului şi vulvei, folosind ultrasunete. Ele stimulează producţia de colagen, prin aplicarea de căldură intensă.

Este un tratament nedureros, care nu presupune chirurgie, injecţii sau incizii. Pe scurt, este mai puţin invazivă ca labioplastia sau alte operaţii chirugicale ale vulvei. Îngrijorător este faptul că a crescut numărul femeilor care solicită această intervenţie, pe care o consideră mai lipsită de riscuri comparativ cu labioplastia. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră