Janet Jackson s-a convertit la Islam

18 Sep 2015
Janet Jackson s-a convertit la Islam
Janet Jackson s-a convertit la Islam şi revine pe scenă, anunţă revista Closer. Cântăreaţa, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit foarte discret cu un antrepenor, Wissam Al Mana, în 2012, la Doha. Născut în Qatar şi crescut la Londra, Wissam al Mana este de confesiune mulsulmană şi Janet Jackson a ţinut să aibă aceeaşi credinţă cu soţul ei. „Perioada coregrafiilor sexy şi a cuvintele tari sunt de domeniul trecutului”, a declarat un martor pentru Sun.

Cântăreaţa evoluează, în prezent, cu The Unbreakable World Tour, care înseamnă o întoarcere pe scenă. Spectatorii au putut remarca faptul că, la ultimele concerte, cântăreaţa termină cu cuvintele Inch Allah.

Potrivit unor zvonuri, fratele ei, Michael Jackson, ar fi făcut o alegere religioasă similară, mergând pe urmele lui Jeramaine Jackson.

Adică, Islamul este o veritabilă afacere de familie...

Se pare că şi fiica lui Joe Jackson şi-a luat în serios noua religie şi a integrat Islamnul în viaţa ei de zi cu zi. „Ea a re impresia că s-a reinventat prin noua sa religie despre care i-a vorbit familiei, care îi respectă total alegerea făcută”, mai adaugă aceeaşi sursă.

De altfel, cântăreaţa a petrecut mult timp studiind religia şi cu practicanţii acesteia.

Unele surse au declarat deja că noul său album, Unbreakable, şi turneul de lansare marchează transformarea pe care a trăit-o cântăreaţa

„Umbreakable vorbeşte despre spiritul uman, despre dragoste, căsătorie, familia lui Janet şi fanii ei”, a apărut pe online. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră