Iohannis s-a decis. Mai vrea un mandat la Cotroceni

23 Iun 2018
Iohannis s-a decis. Mai vrea un mandat la Cotroceni

Prezent la o reuniune cu foștii săi colegi de la Liceul Brukenthal, la împlinirea a 40 de ani de la absolvire, președintele Klaus Iohannis a ales să își anunțe candidatura pentru următorul mandat la președinția României, acasă, la Sibiu, scrie Turnul Sfatului.

”Am luat o decizie pe care vreau să v-o comunic în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte al României”, a spus Iohannis.

La finalul reuniunii cu foștii colegi de la Colegiul Național Samuel von Brukenthal, Klaus Iohannis a explicat de ce a ales să anunțe acum intenția de a candida din nou.

Mi s-a părut că scena politică românească a intrat într-o fază destul de tulbure. Evoluția nu este satisfăcătoare. Am urmărit în ultimele luni mai multe sondaje și toate arată că nivelul de nemulțumire a populației este de peste 80% ceea ce este extrem, extrem de mult și arată că lumea nu mai are încredere în clasa politică și nici măcar nu se mai așteaptă la ceva bun din partea clasei politice. În acest context, am considerat că acest anunț poate să constituie un punct interesant, poate unii vor fi încurajați să meargă mai departe, dacă fac acest anunț. Alții probabil nu vor primi așa bine acest anunț. În orice caz, mi s-a părut că este necesară o clarificare a intențiilor mele pentru ce urmează”, a spus președintele.



 

Alte stiri din Politic

Ultima oră