Mâine, show Dead Ceauşescus în B 52

30 Oct 2018 | scris de Alex Revenco
Mâine, show Dead Ceauşescus în B 52

Pe 31 Octombrie, clubul din str. 11 iunie nr. 50 este gazda Halloween Everyday Show si Party cu: The Dead Ceuşescus, Slicer şi Fuck You Dracu, iar după recitaluri party până-n zori cu Teo.

The Dead Ceauşescus, "O TragiComedie intr-un act", a aparut in anul 2006 la initiativa lui Gabby (Molotov Cocktail NYC) ca un proiect inspirat din “zilele bune” ale comunismului. Primul lor concert a avut loc in iarna aceluiasi an in Underworld Club, primul club de punk underground din Bucuresti. De atunci, trupa a cantat destul de des la ocazii speciale cum ar fi ziua lui Nicolae Ceausescu, pe 23 august, de Halloween etc. Desi este o trupa formata din membri cunoscuti ai trupelor locale de punk, nu se considera un supergrup. “Suntem toti prieteni iar politica din trecutul acestei tari ne-a afectat pe toti dar din cand in cand trebuie sa ne mai si distram”. Trupa ofera exact a ce te-ai putea astepta de la o formatie de punk: dinamism, satira politica, dezordine si haos. Showurile lor sunt presarate cu interludii, proiectii video si imnuri din epoca de aur dar si cu aparitii ale Coanei Leana la voce. www.facebook.com/pg/TheDeadCeausescus.

Slicer a prins viaţă în 2016 şi, având în componenţă patru membri, este poate singura trupă de black-thrash din Bucureşti. Puternic influentaţi de trupe ca Motorhead, sunt adepţi ai vitezei şi alcoolului, fiind remarcaţi prin stilul simplu, rapid şi agresiv. https://m.facebook.com/SlicerSlicerSlicer/

Fuck You Dracu este un grup hardcore punk din Bucureşti. www.facebook.com/FUCK-You-DRACU-220125441864704/

Acces public-ora 20.00, intrarea este 20 de lei. Program: 20:30 FYD 21:30 Slicer 22:30 DC

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră