Pană majoră la YouTube. Reţeaua a fost picată mai bine de o oră

17 Oct 2018
Pană majoră la YouTube. Reţeaua a fost picată mai bine de o oră

Reţeaua YouTube a suferit o pană majoră. Utilizatorii din întreaga lume au început să observe că site-urile şi aplicaţiile mobile ale reţelei video erau picate miercuri dimineaţă, iar serviciile au fost inaccesibile mai bine de o oră şi jumătate. YouTube TV şi YouTube Music au fost şi ele vizate de perturbări, scrie theverge.com.

Compania a recunoscut problema într-o postare pe reţeaua de socializare Twitter. "Lucrăm la rezolvarea acestei probleme şi vă vom anunţa imediat ce ea a fost remediată", a anunţat contul YouTube al echipei reţelei. "Ne cerem scuze pentru orice inconvenient care ar putea fi provoct şi vă vom ţine la curent", au mai scris membrii echipei.

The Verge precizează, la ora redactării acestei ştiri, că echipa care postează la contul YouTube de la Twitter încă răspundea mesajelor venite din întreaga lume, precizând că echipa lucrează la remedierea problemei.

Informaţii despre problema survenită au continuat să curgă miercuri dimineaţă. Unul dintre mesajele nostime postate de utilizatori aparţine poliţei din Philadelphia, care îşi anunţă pe Twitter publicul să nu se impacienteze şi să nu sune la 911, căci ştiu că există probleme cu YouTube, şi se vor remedia.

Cei de la theverge.com remarcă faptul că, aşa cum este valabil cam pentru toate serviciile exploatate de Google, defecţiunile importante ale YouTube sunt mai degrabă rare. 

YouTube TV a suferit o pană într-un moment total nepotrivit, în timpul Cupei Mondiale de Fotbal în această vară, iar paginile web ale reţelei o altă pană în aprilie.

 

 

Alte stiri din It

Ultima oră