WhatsApp anunță că va suporta conturi multiple pe acelaşi dispozitiv

16 Iun 2023 | scris de A.V.
WhatsApp anunță că va suporta conturi multiple pe acelaşi dispozitiv

WhatsApp a început să lucreze la suportul pentru profiluri multiple, conform descoperirilor făcute în codul aplicaţiei de Android a celui mai popular serviciu de comunicare digitală din lume, scrie News.ro.

Funcţionalitatea beneficiază de o implementare asemănătoare celei care există deja pe Facebook – pot fi logate două conturi în acelaşi timp şi prin apăsarea pozei de profil din bara de butoane se poate face trecerea de la un cont la altul.

Nu este clar dacă va exista o limită de conturi care vor putea fi logate simultan pe aceeaşi aplicaţie de WhatsApp şi nici care va fi această limită.

Cu ajutorul acestei posibilități, utilizatorii îşi vor separa comunicaţiile – vor putea folosi un cont pentru discuţiile legate de serviciu şi unul pentru prieteni.

Deşi simpla testare a unei funcţionalităţi nu garantează şi implementarea acesteia, facilităţile descoperite în acest fel în ultimii ani s-au concretizat şi au devenit opţiuni pe care le pot folosi toţi utilizatorii produsului deţinut de Meta.

WhatsApp, care, din punct de vedere funcţional a rămas mult în urma aplicaţiilor concurente, a implementat în ultima vreme un ritm alert de modernizare, care presupune lansarea de noi şi noi facilităţi la anumite intervale de timp.

Alte stiri din It

Ultima oră