Un avion de pasageri iranian s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din Iran

18 Feb 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Un avion de pasageri iranian s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din Iran

Un avion de pasageri iranian, cu 66 de persoane la bord, s-a prăbuşit într-o zonă montană din sud-vestul Iranului, anunţă media iraniene, citate de BBC.

Avionul s-a prăbuşit în munţii Zagros, în apropierea localităţii Semirom în provincia Isfahan, în timp ce zbura între capitala Teheran şi oraşul Yasuj, din sud-vestul ţării, potrivit surselor citate.

"Toate forţele de intervenţie de urgenţă sunt în alertă", a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie. "Aparatul de zbor avea la bord 66 de persoane", a adăugat acesta.

Condiţiile meteo nefavorabile au împiedicat un elicopter al forţelor de intervenţie să ajungă la faţa locului.

Deocamdată nu există informaţii despre eventuale victime. Avionul era operat de Aseman Airlines.

UPDATE

Toţi cei 66 de pasageri şi membri ai echipajului ai avionului de linie iranian şi-au pierdut viaţa în accidentul din sud-vestul Iranului, a anunţat un purtător de cuvânt a companiei iraniene Aseman.

"După căutările în zona prăbuşirii avionului, am fost informaţi că toate persoanele de la bord şi-au pierdut viaţa", a precizat sursa citată.

Pentru moment nu sunt cunoscute cauzele exacte ale prăbuşirii, dar în regiune, în ultimele ore s-a abătut o puternică furtună de zăpadă, scrie nouvelobs.com.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră