O carte poștală a ajuns la destinație cu o întârziere de 100 de ani: "Sper că această scrisoare vă găsește sănătoși"

12 Sep 2020
O carte poștală a ajuns la destinație cu o întârziere de 100 de ani: "Sper că această scrisoare vă găsește sănătoși"

O carte poștală a ajuns la destinație cu o întârziere de aproape 100 de ani, scrie CNN. Brittany Keech a descoperit printre facturile obișnuite și o vedere ștampilată cu data de 29 octombrie 1920.

Femeia din Michigan a observat că scrisoarea fusese trimisă pe adresa ei din Belding, însă îi era adresată lui Roy McQueen.

„Dragi veri,
Sper că această scrisoare vă găsește sănătoși. Noi suntem destul de bine, dar pe mama o dor genunchii îngrozitor de tare. Aici este extrem de frig. Tocmai am terminat lecția de istorie și mă pregătesc de culcare. Tatăl meu se bărbiereste, iar mama îmi dictează adresa ta. Sper că bunica și bunicul sunt bine. Nu uitați să ne scrieți".

Cartea poștală este ilustrată cu o pisică alături de o vrăjitoare, expediată din orașul Jamestown.

Un purtător de cuvânt al serviciului poștal a declarat că "în majoritatea cazurilor, aceste incidente nu implică scrisori care au fost pierdute în rețeaua noastră. De multe ori, obiecte cumpărate de la magazinele de antichități sau online sunt reintroduse în sistemul nostru penru a fi expediate".

Brittany a postat fotografii ale cărții poștale pe un grup de Facebook, în speranța că va reuși să identifice rudele sau pe cineva care ar putea avea informații despre familia McQueen.

Alte stiri din Externe

Ultima oră