Diversiune? Familia lui Michael Schumacher dezminte mutarea în Mallorca

17 Aug 2018
Diversiune? Familia lui Michael Schumacher dezminte mutarea în Mallorca

Au trecut doar trei zile de când știrea privind mutarea în Mallorca, după cinci ani de la teribilul accident la schi, în Franța, a fostului mare campion de Formula 1 Michael Schumacher, și deja a apărut dezmințirea.

Zbirul, purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher, Sabine Kehm, și-a făcut apariția din nou. La fel de telegrafică, așa cum ne-a obișnuit de la accidentul suferit de Schumacher la 29 decembrie 2015.

Zilele trecute, presa elvețiană anunța că fostul pilot german  de Formula 1 va fi dus la Mallorca, într-o locuinţă achiziţionată de soţia lui de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid, la Andratx.

Până acum îngrijit la proprietate sa din localitatea elveţiană Gland, Schumacher urma să fie transferat la Mallorca, la proprietatea achiziţionată de Corinna Schumacher pentru 30 de milioane de euro, scria publicaţia elveţiană Illustré.

"Pot confirma oficial că Michael Schumacher se va instala în comuna noastră şi că aici se instalează tot ce trebuie pentru a putea fi primit", declara Katia Rouarch, primăriţa localităţii, pentru presa elveţiană.

Poliţia locală a fost deja înştiinţată în legătură cu venirea familiei Schumacher, dar data instalării nu a fost anunţată, mai scria presa elvețiană.

Acum, Sabine Kehm declară, sec, că familia Schumacher nu are intenția să se mute la Mallorca, scrie Huffington Post France.

Probabil de teamă că fanii fostului campion vor da târcoale noii proprietăți, în căutarea de știri senzaționale. Sau poate chiar nu se mută, iar declarația primăriției nu e adevărată!

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră