Schimbare majoră în cazul lui Michael Schumacher, după accident. Familia a decis mutarea din Elveţia

15 Aug 2018 | scris de Istvan Deak
Schimbare majoră în cazul lui Michael Schumacher, după accident. Familia a decis mutarea din Elveţia

Primul anunţ privind o schimbare majoră în privinţa fostului marea campion de Formula 1 Michael Schumacher, după tragicul accident la schi, suferit de acesta în 2013. 

Fostul pilot german Michael Schumacher, în stare gravă după accident, va fi dus la Mallorca, într-o locuinţă achiziţionată de soţia lui de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid, la Andratx.

Până acum îngrijit la proprietate sa din localitatea elveţiană Gland, Schumacher va fi transferat la Mallorca, la proprietatea achiziţionată de Corinna Schumacher pentru 30 de milioane de euro, scrie publicaţia elveţiană Illustré.

Această decizie a fost luată ca urmare a dorinţei de a-l duce pe fostul campion mondial într-un mediu familiar. Dar şi faptul că familiei Schumacher i-au fost acordate condiţii fiscale favorabile, pentru a se putea instala în Insulele Baleare.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia.

Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

"Pot confirma oficial că Michael Schumacher se va instala în comuna noastră şi că aici se instalează tot ce trebuie pentru a putea fi primit", a declarat Katia Rouarch, primăriţa localităţii, pentru presa elveţiană.

Poliţia locală a fost deja înştiinţată în legătură cu venirea familiei Schumacher, dar data instalării nu a fost anunţată.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră