Criza coronavirusului în Franța: se implică clubul Olympique Marseille

04 Apr 2020 | scris de A.A.
Criza coronavirusului în Franța: se implică clubul Olympique Marseille

Clubul Olympique Marseille a anunţat, sâmbătă, că pune la dispoziţia autorităţilor franceze stadionul Velodrome şi centrul de antrenament La Commanderie, potrivit News.ro.

Aceste locații ar putea folosite "de exemplu pentru testele în masă, pentru găzduirea personalului medical, stocarea de material şi hrană, distribuirea de materiale şi bunuri persoanelor aflate în suferinţă", a anunţat clubul francez.

În spitalele franceze au murit 588 de pacienţi din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore, ceea ce duce bilanţul total la 6.507 de la începutul epidemiei, a anunţat vineri directorul general al Departamentului pentru Sănătate Jérôme Salomon, în timpul conferinţei de presă.

35% dintre cei aflaţi la Terapie Intensivă au mai puţin de 60 de ani. De altfel, 93 de persoane internate la ATI au mai puţin de 30 de ani. "Nu au fost niciodată atât de mulţi oameni la Terapie Intensivă în Franţa pentru o patologie", a detaliat el.

În Franța au fost anunţate vineri seară: 27.432 de persoane diagnosticate pozitiv de Covid-19, dintre acestea 6.662 de cazuri fiind la Terapie Intensivă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră