Cel mai mare CRIMINAL în serie din ISTORIA SUA

07 Oct 2019
Cel mai mare CRIMINAL în serie din ISTORIA SUA

Un fost boxer din America, Samuel Little, a devenit, conform presei de peste Ocean, "cel mai sângeros" criminal în serie din istoria SUA. Ajuns la 79 de ani şi încarcerat pe viaţă, bătrânul a dezvăluit că a comis 93 de crime.

Samuel Little execută o condamnare la închisoare pe viață, din 2014, când a fost găsit vinovat de trei crime. Însă „bilanțul ” său este terifiant.

Acum, Little, în vârstă de 79 de ani, a făcut și alte mărturisiri care le-au dat fiori anchetatorilor. Mai precis, al a mărturisit un total de 93 de crime. Poliția federală (FBI) a confirmat deocamdată 50 dintre acestea.

În anii 1970-1980 o serie de crime au rămas fără autor. Tiparul era acelaşi, astfel că poliţia a fost convinsă că are de-a face cu un criminal în serie: femei tinere, în general prostituate, erau strangulate.

Au existat mai multe indicii către fostul boxer, două dintre victimele care au reuşit să fucă identificându-l pe Samuel Little. Doar că mărturia acestora nu a fost extrem de credibilă, având în vedere că, pe lângă meseria practicată, erau dependente de droguri.

Samuel Little a fost reţinut în mai multe rânduri, dar în lipsa unor probe concrete a fost eliberat de fiecare dată, procurorii nereuşind să îl ducă în faţa unui juriu.

Anii au trecut, metodele de anchetare au evoluat, astfel că în baza probelor ADN poliţia a stabilit că Samuel Little a ucis trei femei, în perioada 1987-1989.

A fost judecat în 2013 şi condamnat pe viaţă, dar la aproape 5 ani distanţă.

În caz că mărturisirile lui Samuel Little se confirmă, atunci Statele Unite au descoperit cel mai sinistru criminal din istoria acestei țări.

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră