O nouă companie aeriană în România

16 Ian 2020
O nouă companie aeriană în România

Memento Group, din care face parte operatorul de vacante si chartere, Christian Tour, lanseaza propria companie aeriana, Animawings, specializata in chartere. Aceasta va opera din 2020 pe piata romaneasca, primul zbor fiind programat pentru 1 mai, scrie wall-street.ro.

Animawings are la dispozitie doua avioane de tip Airbus A320-200, cu cate 180 de locuri, care vor asigura zboruri charter operate de catre o parte dintre turoperatorii din Romania catre destinatii de vacanta din Grecia, Turcia, Spania, Egipt si Tunisia.

Compania a fost deja contractata de catre turoperatorii romani, precum TUI TravelCenter, Dertour, Prestige Tour, Christian Tour, Aerotravel, Karpatia si HolidayOffice. De asemenea, biletele vor fi vandute separat de pachetul turistic, pe site-ul companiei aeriene.

Pentru sezonul de vara, orarul de zbor acopera intreaga capacitate disponibila, a anuntat Tudor Constantinescu, director comercial Animawings. Acesta a adaugat faptul ca operatorul aerian are planuri pentru sezonul de iarna.

Cursele vor beneficia de servicii complete pentru calatori: bagaj de cala, bagaj de mana si catering la bord.

Alte stiri din Business

Ultima oră