PRIMĂRIA SECTOR 3. Ce se întâmplă dacă NU plătiţi taxele şi impozitele până pe 30 septembrie

17 Sep 2015
PRIMĂRIA SECTOR 3. Ce se întâmplă dacă NU plătiţi taxele şi impozitele până pe 30 septembrie
Taxele și impozitele în sectorul 3 se plătesc fără penalități până pe 30 septembrie, potrivit unui comunicat al autorității locale. Mai exact, Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale (DGTIL) sector 3 precizează că 30 septembrie este termenul scadent de plată pentru semestrul al doilea al acestui an fiscal.

Depășirea termenului de 30 septembrie atrage după sine aplicarea unor majorări în cuantum de 2% pe lună pentru neplata la termenul prevăzut a taxelor și impozitelor locale pe clădiri și terenuri, respectiv a taxelor pentru mijloacele de transport, potrivit agerpres.ro. De asemenea, neachitarea la termen a taxelor și impozitelor va fi urmată de demararea procedurii de executare silită în condițiile prevăzute de Codul de procedură fiscală, prin emiterea și comunicarea de somații, titluri executorii, instituirea de popriri asupra disponibilităților bănești ale debitorilor și sechestre asupra bunurilor mobile și imobile.

Unde vă puteţi achita taxele şi impozitele din sectorul 3

Pentru plata impozitelor și taxelor locale DGITL sector 3 pune la dispoziția contribuabililor sediile situate pe str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 și str. Sfânta Vineri nr. 32. Programul de lucru cu publicul este următorul: luni, marți, miercuri, vineri între orele 8,30-16,30, iar joi în intervalul orar 8,30-18,30. Totodată, locuitorii sectorului 3 își pot achita obligațiile financiare la agențiile CEC arondate DITL sector 3, la oficiile poștale din București, dar și prin platforma www.ghiseul.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră