Pe cati bani isi face reclama Romania pentru a gazdui Agentia Europeana a Medicamentului

31 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Pe cati bani isi face reclama Romania pentru a gazdui Agentia Europeana a Medicamentului

Guvernul va aloca 30.000 de euro pentru realizarea unei campanii de promovare a candidaturii României privind relocarea la București a Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), dupa Brexit.

Guvernul a adoptat miercuri un Memorandum privind reconfirmarea candidaturii României pentru relocarea EMA. Strategia de promovare include editarea dosarului de candidatură, crearea de broșuri de prezentare, crearea unui site web și a unui material video de prezentare. 

Secretariatul General al Guvernului este mandatat să demareze, în regim de urgență, procedura de selecție a clădirii pentru găzduirea EMA și să încheie un acord de principiu cu dezvoltatorul pentru rezervarea clădirii până la finalizarea procesului de selecție a orașului gazdă al agenției.

Ministerul Sănătății în colaborare cu Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale trebuie să finalizeze dosarul de candidatură în termen de 10 zile calendaristice de la aprobarea locației definitive, dar nu mai târziu de 15 iulie 2017. Autoritățile vor informa guvernul despre stadiul dosarului de candidatură la data de 21.06.2017.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră