Noi idei pentru protejarea oamenilor: automate care comercializează măști de protecție și dezinfectanți

14 Mai 2020 | scris de A.A.
Noi idei pentru protejarea oamenilor: automate care comercializează măști de protecție și dezinfectanți

O idee inedită vine din partea administrației unei piețe locale din Sibiu. Aceștia au decis amplasarea unor automate cu măști de protecție și dezinfectant la intrarea în piață pentru a permite cumpărătorilor să-și procure echipamentele de protecție la prețuri acceptabile.

Primul automat de vânzare a echipamentelor de protecție, măști, mănuși, ochelari, gel dezinfectant, a fost instalat zilele trecute în Piața Cibin, precizează tribuna.ro

O mască de protecție cu 3 straturi costă 3,5 lei, mască de protecție FFP2 - 20 lei, un kit format din mască + 2 perechi mănuși - 5 lei, kitul care cuprinde 2 măști + 4 perechi de mănuși - 10 lei, ochelari protecție - 15 lei, gel dezinfectant 40 ml - 10 lei, gel dezinfectant 500 ml - 25 lei.

”Am decis să amplasăm acest prim automat pentru vânzarea echipamentelor de siguranță în cea mai mare piață agro-alimentară din Sibiu pentru că este una dintre zonele din oraș cu cel mai mare trafic pietonal. Considerăm că este un demers util atât pentru sibienii care merg la cumpărături, cât și pentru producătorii locali care își vând marfa prin intermediul Pieței Cibin”, arată reprezentanții firmei care a instalat automatul, potrivit unei informări publicate de societatea Piețe Sibiu.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră