Doliu în familia ministrului Sănătăţii. O nepoată de 26 de ani, găsită moartă în casă

06 Iun 2018
Doliu în familia ministrului Sănătăţii. O nepoată de 26 de ani, găsită moartă în casă Galerie foto (2)

Doliu în familia ministrului Sănătății, Sorina Pintea. O nepoată, în vârstă de 26 ani, a fost găsită fără suflare în casa ei, din Baia Mare. Potrivit anchetatorilor, trupul neînsufleţit al tinerei nu prezenta urme de violență și cazul ar putea fi o sinucidere.

Vestea că Flavia Magdău Tătărău nu a mai este printre cei vii a căzut ca un trăsnet peste toţi cei care au cunoscut-o. Soţul ei a făcut şocanta descoperire şi a încercat din răsputeri să o readucă la viaţă, potrivit PRO TV.

Recent soţii şi-au cumpărat o maşină, iar colegii spun că păreau fericiţi. Nimic nu le-a dat de bănuit că ar trece prin momente dificile. Acum anchetatorii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit tânăra, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie. Ministrul Sănătăţii a postat pe Facebook un mesaj de rămas-bun.

O postare în pagina lui Ionuţ Pintea, fiul ministrului şi verişorul decedatei, vorbeşte, însă, despre probleme împărtăşite de tânără acestuia. El are mai multe postări referitoare la moartea verişoarei sale, pe care le-a însoţit de numeroase imagini în care apar împreună. Într-una dintre ele este chiar ministrul Sorina Pintea alături de nepoată.

"Flavia a fost alaturi de mine in cele mai grele momente. Insa atunci cand se simtea trista, ma suna si vorbeam mult.

Ii ascultam toate problemele, toate intamplarile nefericite si incercam sa ii dau sfaturi dintre cele mai bune.

De ce se alege calea cea mai usoara? De ce alegem sa incheiem totul, cand simtim ca nu mai putem, prin aceasta metoda?

Noi, oamenii, suntem creati de Dumnezeu pentru a ne bucura de viata, pentru a trece prin clipe grele cum ar fi despartirea de o persoana draga, moartea unei persoane dragi, esecul unei intamplari nefericite ca apoi sa ne intoarcem fata catre El, sa ne spovedim de pacate si sa invatam o lectie valoroasa din ceea ce s-a intamplat.

Este inevitabil sa nu avem parte de dezamagiri, tradari si fel de fel de intamplari nefaste. Insa totodata suntem inzestrati cu acea sclipire interioara, daruita de la Dumnezeu, care ne ajuta sa privim dincolo de norii negri ce se abat asupra noastra si sa zambim catre soare.

Un drum strabatut cu fericire este mai placut decat unul strabatut cu tristete, chiar daca ambele duc la aceeasi destinatie. In loc sa ne bucuram de zilele pe care le avem, de persoanele care ne iubesc si pe care le iubim, alegem sa traim in neliniste, tristete, superficialitate si materialism.

Am uitat bucuria lucrurilor simple, am uitat ce inseamna sa iubesti, am uitat sa ne bucuram cand tinem de mana persoana care ne este alaturi, am uitat cat e de frumos sa o privim atunci cand adoarme sau cand ne trezim langa ea, am uitat sa traim simplu.

Realizam cat este de importanta abia atunci cand o pierdem, atunci cand nu-i mai auzim vocea, atunci cand vrem sa o vedem zambind dar Ea nu mai este, atunci cand motivul nostru de a trai nu mai exista.

Un sfat, daca langa voi se afla acea persoana speciala, acea persoana care o data v-a facut inima sa tresara, care va iarta orice greseala si apoi va ia in brate si va saruta, luati-o in brate, spuneti-i ca o iubiti, aratati-i toata dragostea si respectul si bucurati-va de fiecare moment alaturi de ea! Fiindca s-ar putea ca maine sa nu mai aveti ocazia!", este mesajul postat de Ionuţ Pintea în pagina sa de Facebook.

Flavia a fost o persoană completă din toate punctele de vedere. A fost o colegă devotată şi dornică să le ofere ajutor pacienţilor. O colegă devotată pe care te-ai putut baza, moartea sa fulgerătoare ne-a lăsat un gol imens sin suflete şi regretul că nu i-am putut fi alături când a avut nevoie”, a declarat Maria Stan, asistent social, citată de PRO TV.

"In urma cu doar cateva saptamani, ti-am vazut zambetul pentru ultima data. Erai una dintre cele mai frumoase si dragute persoane pe care le-am intalnit in tara asta, draga Flavia Magdau-Tatarau.

Sa te odihnesti in pace! Odata cu tine, Raiul este mai bogat cu un inger ...Imi pare atat de rau", a scris o prietenă de-ale Flaviei, Ece Apan, pe Facebook. 

Flavia lucra de cinci ani la Unitatea de Primiri Urgenţe din Baia Mare.

Andrei Prie, director medical Spitalul Judeţean: “Am aflat şi noi această veste tristă şi efectiv a fost un şoc pentru noi, colegii ei. Şi familia trebuie să ştie că suntem aproape de ei. A fost un copil deosebit şi motivele nu le putem discuta, doar că este regretabil. Nu ar fi dat un semnal că ar fi vreo problemă, dar nu poţi ştii ce e în sufletul omului.”

Acum, Flavia este plânsă de toţi cei care au cunoscut-o.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră