Bogdan Olteanu a demisionat din conducerea BNR. PNL revendică postul

01 Aug 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Bogdan Olteanu a demisionat din conducerea BNR. PNL revendică postul

“Voi transmite cât de rapid demisia mea din conducerea Băncii Naţionale şi voi urma să îmi susţin cauza în justiţie", a declarat fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor vineri noaptea, la ieşirea din arest.

Avocatul lui Bogdan Olteanu a confirmat faptul că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a demisionat din funcţia de viceguvernator al BNR, conform mediafax.ro.

Olteanu a fost reţinut de DNA şi plasat în arest la domiciliu de instanţa supremă, fiind acuzat că ar fi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro pentru îşi folosi influenţa în numirea lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga a declarat luni că până la 1 septembrie, Consiliul de Administraţie al BNR poate funcţiona si cu un om în minus fără nicio problemă.

"Ni se cuvine nominalizarea, există un algoritm parlamentar care a funcţionat întotdeauna, s-a respectat întotdeauna. Nu văd de ce nu s-ar respecta şi acum. Dar nu discutăm de nume acum, când va fi cazul", a mai spus copreşedintele PNL.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră