Academia de Studii Economice din București se implică activ în plină pandemie

30 Mar 2020 | scris de A.A.
Academia de Studii Economice din București se implică activ în plină pandemie

Academia de Studii Economice din București vine în  sprijinul tuturor în aceste vremuri apăsătoarea cu mai multe instrumente: pune la dispoziție un imobil din Covasna pentru tratarea pacienților diagnosticați COVID-19, își oferă servicii de consultanță gratuită, în special focalizate pe managementul crizei (Academia numără în rândul profesorilor unii dintre cei mai renumiți manageri solicitați de marile companii pentru implementarea politicilor sau pentru know-how-ul pe care îl dețin) și pune la bătaie și specialiștii în consultare psihologică, cu titlu gratuit. ASE vine și în sprijinul cadrelor didactice care se văd nevoite să predea online și să țină legătura cu elevii prin intermediul aplicațiilor oferindu-le acestora tutoriale și materiale de suport.

Redăm comunicatul oficial. 

”Academia de Studii Economice din București se implică social în lupta împotriva COVID 19. Consiliul de Administrație a adoptat și transpus deja în practică un prim pachet de decizii în acest demers de solidaritate socială.

ASE a pus gratis la dispoziția autorităților statului, în scopul extinderii capacității locale de îngrijire a bolnavilor de COVID 19, imobilul Centrului său de pregătire profesională din orașul Covasna, cu toate dotările existente (15 camere și două apartemente cu dotări hoteliere și grup sanitar propriu, săli de conferințe și de curs, în care pot fi amenajate saloane pentru bolnavi, bucătărie, spălătorii, alte utilități). Primii pacienți au fost deja transferați spre îngrijire în imobilul oferit de ASE.

Într-o perioadă dificilă pentru mediul de afaceri, liderul învățământului economic superior este alături de antreprenorii români și oferă, printr-un grup de experți ai săi, servicii gratuite de consultanță în afaceri, focalizate pe managementul crizei.

În sprijinul cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar, specialiști de la facultatea de profil de la ASE oferă tutoriale și materiale de suport pentru utilizarea mijloacelor de învățământ online, dar și acces la resurse de interes pentru elevi.

ASE este alături de membrii comunității sale, aflați, împreună cu întreaga noastră societate, în momente pline de provocări, și le oferă, prin psihologii și specialiștii săi, servicii gratuite de asistență și consiliere psihologică, pentru a traversa mai ușor această perioadă.”

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră